Welkom bij GKT van Rijswijk

Bezoekt u onze site voor het eerst dan willen wij graag ons bedrijf verder aan u voorstellen!

Wie zijn wij?
Wij houden ons al ruim 14 jaar bezig met het leveren en repareren van:

Daarnaast is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract voor deze apparatuur af te sluiten en is sinds kort leasing van apparatuur ook mogelijk.

Waarom voor ons kiezen?
Bij ons staat het begrip "service" hoog in het vaandel. Indien u ons een opdracht verstrekt zullen wij alles bewerkstelligen om deze tot uw volle tevredenheid uit te voeren. U kunt er dan ook van uitgaan dat wij graag met u meedenken om voor uw keuken de beste oplossing te vinden.

In ons bedrijfsprofiel stellen wij u ons bedrijf nader voor en kunt u informatie vinden omtrent onze voorwaarden. Op verzoek sturen wij u deze uiteraard ook toe inclusief onze tarieven. Indien u alvast vragen heeft kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via ons kantoor,
telefoonnummer: 076 593 00 22.

Klik hier voor onze contactgegevens en routebeschrijving

Zeep Actie

Van 28 mei t/m 17 juni 2018
6 halen, 5 betalen! - Bij een afname van 8 cannen tevens gratis versturing!
(anders komen er verzendkosten bij à € 25,00)

Afname minimaal 100 kg!

076 - 593 00 22

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor de volgende functie:

Service - / Onderhoudsmonteur Electrotechniek

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Service / Onderhouds Monteur - fulltime

GKT van Rijswijk verzorgt, repareert en onderhoud grootkeukenapparatuur. Onze relaties zijn voornamelijk Horeca ondernemingen en zorginstellingen. Service staat bij ons hoog! Wij verzorgen reparaties en onderhoud aan elk merk en zijn gespecialiseerd in het betrekken van alle onderdelen.

Bedrijfscultuur:
GKT van Rijswijk heeft een gezellig team waar een informele sfeer heerst.

Functieomschrijving:
U verhelpt zelfstandig met uw eigen servicebus, storingen aan groot keuken apparatuur zoals (professionele) fornuizen en vaatwasmachines.  Daarnaast kan het ook voorkomen dat u onderhoud pleegt aan deze apparatuur. U helpt ook mee aan plaatsingen van nieuwe apparatuur en keukens.

Functie-eisen:
Onze voorkeur gaat uit naar een monteur woonachtig in de regio Eindhoven of Breda.
Diploma MBO-niveau 3, storingstechnicus, elektrisch schakelen, NEN 3140 (of bereid zijn tot het volgen van deze opleidingen)
Geen 9 tot 5 mentaliteit
In het bezit van rijbewijs B
Dienstverband: Vast

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV - liefst per mail t.a.v. mevrouw E. van Rijswijk naar info@gkt-vanrijswijk.nl

Leerbaan:
Naast deze vacature hebben wij ook een plek voor een leerbaan. Zoek je deze in de regio Breda? Je bent van harte welkom in ons team! Stuur ons een reactie.